29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Altınordu'da 2.Lig'e yükselmenin sevinci yaşanıyor



Altınordu, bir sezon aradan sonra yeniden 2. Lig’e dönerken, Genel Müdür Murat Dizdar, yönetim, teknik-idari ekip, futbolcu üçgeninin sarsılmaz bir bağla birbirine bağlı olduğunu ve başarıyı bu inancın getirdiğini açıkladı. Altınordu, Erzurum Büyükşehir Belediyespor beraberliğiyle 3. Lig 3. Grup’ta şampiyon olup bir sezon aradan sonra yeniden 2. Lig’e dönerken, Genel Müdür Murat Dizdar, kırmızı-lacivertli ekibi başarıya taşıyan temel faktörün “güven” olduğunu açıkladı. Yönetim-teknik-idari ekip-futbolcu üçgeninin çok sağlam bir şekilde birbirine bağlı olduğuna dikkat çeken, takımın kurulma döneminde ve lig içerisinde yaşanan iniş çıkışlarda alınan ortak kararların arkasında hep birlikte durduklarını vurgulayan Dizdar, “Bu sarsılmaz bağ bizi başarıya götürdü” dedi.

ASIL İŞİMİZ BAŞLIYOR

Darıca ile puan farkının açıldığı ve geriye düştükleri haftalarda bile bu bağ ve birbirlerine olan inançları sayesinde ayakta kalıp mücadeleye devam ettiklerini ifade eden Dizdar, "Asıl işimiz şimdi başlıyor, 3. Lig şampiyonluğu, bizim için sadece bir araç. 2. Lig bugün başlasın, bugün yeniden yeni başarılar peşinde koşalım istiyoruz. Hedeflerimiz 3. Lig veya 2. Lig şampiyonluklarıyla sınırlı değil. Türkiye’nin Altınordu’su sloganıyla çıktığımız yolda hedefimize doğru yürüyoruz ve kazanacağımız her şampiyonluğu bizi hedefe yaklaştıracak bir adım olarak görüyoruz. Sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin gurur duyacağı örnek bir kulüp olmak istiyoruz" dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ

Altınordu'nun kulüp lisans sistemi kriterlerine göre UEFA kriterlerini yakalamış bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Dizdar, “A Takım, Futbol Akademi, Futbol Okulları ve hazırlayıcı takım organizasyonlarıyla Türkiye’nin en iyisi olmayı hedefliyoruz. Futbol Akademi’de kısa sürede önemli bir aşama kaydettik. Futbol okulları olarak şu anda İzmir’in 19 noktasındayız. A Takım’ın başarıları, doğal olarak bu süreci hızlandıracak. 10 yılda Süper Lig hedefiyle çıktığımız yolda, güçlü organizasyonumuzla kendimizi her başarıya çok daha kısa sürede ulaşacak düzeyde hissediyoruz. Hayallerimize inanıp bizimle bu zorlu yolda yürüyen en değerli varlıklarımız çocuklarımız, profesyonel takım futbolcularımız ve idari-teknik ekibimizle birlikte kulübümüzün geleceğini daha da parlatmak istiyoruz" diye konuştu.

ÇOK EMEK HARCADIK

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise başarının devamını getirmenin her şeyden önemli olduğunu söyleyerek, “Çok emek harcadık ve sonunda mutlu sona ulaştık. Bu başarıyı, tamamen sisteme borçluyuz. Bu sistemin en alttan en üste kadar kusursuz işlemesi bizi şampiyonluğa taşıdı. Şimdi, fazla vakit kaybetmeden yeni sezonun hedeflerini belirleyip yeniden yola koyulacağız. Şampiyonluk, tüm camiamıza hayırlı olsun” yorumu yaptı.

22 Nisan 2013
Etiket; altınordu, futbol, kulüp, yönetim, futbolcu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Altınordu ülkenin tanıtım elçisi
Bakana Altınordu forması
Enes Kubat Altınordu'da
İlk finalist Menemen
Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Cocu'ya sürpriz
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir