28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ersun Yanal: Salzburg maçının zorluğunu biliyoruz



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve tecrübeli futbolcularından Kuyt, Red Bull Salzburg maçı öncesinde basın toplantısı yaptı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki toplantıda ilk sözü alan Kuyt, bu tür maçlara mental olarak hazır olmanın gerekliliğine dikkat çekerek; "Favorisi belli olmayan maçlar ve lig başı hazırlık dönemine denk gelen maçlar olduğu için bu tür oyunlar kolay maçlar değil. Bu durum bazen mental olarak zorluyor. Yarınki maç hiç bir şekilde kolay olmayacak. Biz daha kuvvetliyiz ama rakip daha hazır durumda, onu göz önünde bulundurmamız lazım. Ben Liverpool'da buna benzer bir çok maç oynadım ama hazırız. Örneğin 2-3 sene önce Standart Liege'e karşı Liverpool'da oynarken, aşağı yukarı yine aynı eleme turlarıydı. ilk maç ve ikinci maç berabere bitti. uzatmalarda golü atmıştım ve öyle turu geçmiştik. O yüzden çok kuvvetli olmanız lazım, iyi futbol oynamaktan öte önemli olan turu geçmek. Tabi ki iyi oynayarak geçmek isteriz ama bundan sonra her geçen hafta daha da iyi olacağız" dedi.

Ersun Yanal ise ; "İkinci aşamayı oynayacağız. ilk aşamada alınan bir sonuç var. Bunun ikinci bölümü oynanacak. İlk maçta zaman zaman kötü oynadığımız ve sizin, bizim beklentimizin altında kalan bir maç olabilir. Her maç üzerine koyan bir takımımız olacak. Karşımızda genç bir takım var ve rakibin oyununu bozabilen bir takım var" diye konuştu.

"ÖNEMİNİ VE ZORLUĞUNU BİLİYORUZ"

"Yarınki maçın sonucu bizim için herşeyden daha önemli" diyen Yanal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemini ve zorluğunu biliyoruz. Avrupa'da kalmamız için kritik bir maç. 12. adam bizim aynı zamanda enerjimiz, gücümüz, onlarla birlikte yolumuza devam etmek istiyoruz. Salzburg'un lig maçında rotasyona gitmesi bu maç öncesinde iddialı olduklarını ortaya koyuyor. Ama oynayacakları takım Fenerbahçe. Bizim de resmi maçlarımız olsaydı belki rotasyona gerek duyacaktık."

"TAKIMDA EKSİK YOK"

Ersun Yanal sakatlığı süren oyuncuların iyileşeceğini belirtirken, kadronun geniş ve birbirinden yetenekli olduğuna dikkat çekti ve "Kalite her geçen gün daha iyi olacak. Daha çok yeniyiz. Hazırlık maçlarını çok az oynadık. Resmi maçlarda iş değişir, kaygılar, gerginlikler, güçlükler çıkar. İyi mücadele eden bir ekip ile oynadık. Oyuncularımızın ilk maçtaki son 30 dakikalık performansı uzatabileceklerini gördük. Bu dönemde hem yarışıyoruz hem hazırlanıyoruz. Her gün sürprizlerle karşılaştık, bunları yönetmek için yeni plan ve projeler yaptık. Oyuncuların hepsinin katkısı çok büyük. Eksik oyuncu olmayacak, geniş kadromuz var. Eksik olmayacak. Hem şampiyonlar liginde hem süper ligde iddialı bir takımız. Bu yarışta her oyuncuya ihtiyacımız var." dedi. 

EMENİKE VE CARDOZO KONUSU...

Emenike ve Cardozo'nun son durumu sorulan ve içinde hangisini tercih ettiğine dair ayrıntı da bulunan soruya Yanal şu cevabı verdi: "Emenike ve Cardozo'nun değeri ordata. Bizim çıkarlar ve koşullar uyarsa transfer gerçekleşir. 6+0+4 sistemine ise hazırlıklıyız, planlamamızı yaptık. Takımdan kimi gideceği konusunda ise çalışmalarımızı yaptık"

CAS SÜRECİ ETKİLİYOR MU?

Fenerbahçe'nin başına geldiği günden bu yana "saha içinde kalacağız" diyen Ersun Yanal, UEFA ve CAS ile ilgili çalışmaları Yönetim Kurulu'nun yaptığını hatırlatarak; "Sahanın dışına asla çıkmayacağız. Yönetim Kurulumuz ve Başkanımız bunlarla ilgili çalışmalarını yürüttüler. Bizim yardımımız sadece saha içinde iyi skorlar alarak destek vermek olur" şeklinde konuştu.

SOW VE ORUÇ TUTMASI...

Sow'un oruç tutmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Ersun Yanal, "İnanç çok ayrı bir platformda değerlendirilmesi gereken bir konu. Saygı duyuyoruz, İnanç ve ibadetinin yapılabilmesi için gereken ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Sow çok iyi bir oyuncu. Performansını etkilemeden zaman zaman ayrı bir program, zaman zaman takımla çalışıyor " dedi.

05 Ağustos 2013
Etiket; ersun, yanal, kuyt, salzburg, red bull, sow, tur, uefa, taraftar Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Uzmanından Çin Tarçını uyarısı
Altınordu devler arenasında
Antibiyotik yerine turşu
Voleybol şöleni başlıyor
TSYD Efeleri İzmir'de buluşturuyor
Gıda zehirlenmelerine karşı basit tedbirler
Almanya fatihi Altınordu
600 milyon kişi aç kalacak
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir