19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Hamile eşini bırakıp çocuk kaçırmaya kalktı



 

 evli ve eşi hamile olan 28 yaşındaki M.D. iddiaya göre, kaçmak için buluştuğu M.A.’nın babası K.A. ile karşılaşınca dövüldü. M.A. ile daha önce de kaçma girişiminde bulundukları belirtilen ve darp edildiği sırada sol ayak kemiği çatlayan M.D., gözaltına alındıktan sonra savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi yakınında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Hastanede tedavi gören amcası A.K.’nın yanında refakatçi olarak kalan 16 yaşındaki M.A., amcasının telefonundan, iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı, evli olan erkek arkadaşı M.D.’yi arayarak kendisini hastaneden almasını istedi. Bunun üzerine M.D., 09 DN 856 plakalı otomobiliyle hastaneye geldi. M.A. ile M.D. buluşup kaçmak isterken, ağabeyini ziyaret etmek için hastaneye gelen, M.A.’nın babası K.A. ile karşılaştı. K.A., kızıyla daha önce de kaçma girişiminde bulunduğu öğrenilen ve şikayeti nedeniyle hakkında, “Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar” suçlamasıyla dava açılan M.D.’yi görünce çılgına döndü.
AYAK KEMİĞİ ÇATLADI
Babasını fark eden genç kız koşarak kaçarken, K.A. da M.D.’yi darp etti. Öfkeli babanın elinden kurtulan M.D., otomobiline binip hızla uzaklaştı. Bunun üzerine K.A., polisi arayıp durumu anlattı. Şikayetin ardından harekete geçen polis, otomobili Ata Mahallesi 658 Sokak’ta durdurup M.D.’yi gözaltına aldı. Polislere ayağının ağrıdığını söyleyen M.D., Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan muayenede, M.D.’nin sol ayak kemiğinde çatlak tespit edilerek alçıya alındı. Babasının öfkesinden korkarak kaçan M.A. da Cuma Mahallesi 218 Sokak’ta bulunan bir akrabasının evinin çatısında saklanırken bulundu. M.A., ailesine teslim edildi.
EŞİ 3 AYLIK HAMİLE
Poliste ifadesi alınan M.D., kaçma girişiminde bulunduğu M.A.’nın sorumluluğu üstlenip şikayetçi olmaması üzerine, nöbetçi savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada işsiz M.D.’nin eşinin de üç aylık hamile olduğu öğrenildi.
CU(İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)

  Aydın'da eşi hamile olan 28 yaşındaki M.D. iddiaya göre, 16 yaşındaki M.A’yı kaçırma girişiminde bulundu.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi gören amcası A.K’nın yanında refakatçi olarak kalan 16 yaşındaki M.A, amcasının telefonundan, iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı, evli olan erkek arkadaşı M.D’yi arayarak kendisini hastaneden almasını istedi.

Bunun üzerine M.D, 09 DN 856 plakalı otomobiliyle hastaneye geldi. M.A. ile M.D. buluşup kaçmak isterken, ağabeyini ziyaret etmek için hastaneye gelen, M.A’nın babası K.A. ile karşılaştı. K.A, kızıyla daha önce de kaçma girişiminde bulunduğu öğrenilen ve şikayeti nedeniyle hakkında, “Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar” suçlamasıyla dava açılan M.D’yi görünce çılgına döndü.

AYAK KEMİĞİ ÇATLADI
Babasını fark eden genç kız koşarak kaçarken, K.A. da M.D’yi darp etti. Öfkeli babanın elinden kurtulan M.D, otomobiline binip hızla uzaklaştı. Bunun üzerine K.A, polisi arayıp durumu anlattı. Şikayetin ardından harekete geçen polis, otomobili Ata Mahallesi 658 Sokak’ta durdurup M.D’yi gözaltına aldı. Polislere ayağının ağrıdığını söyleyen M.D., Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan muayenede, M.D.’nin sol ayak kemiğinde çatlak tespit edilerek alçıya alındı. Babasının öfkesinden korkarak kaçan M.A. da Cuma Mahallesi 218 Sokak’ta bulunan bir akrabasının evinin çatısında saklanırken bulundu.

M.A, ailesine teslim edildi.

EŞİ 3 AYLIK HAMİLE

Poliste ifadesi alınan M.D, kaçma girişiminde bulunduğu M.A’nın sorumluluğu üstlenip şikayetçi olmaması üzerine, nöbetçi savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İşsiz M.D’nin eşinin üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

 

08 Mayıs 2013
Etiket; Hamile, Aydın Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


MENEMEN'DE İFTARLIKLAR PEHLİVAN'DAN
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Hamile kadın bombalandı yalanı!
52 Ton Portakal Dağıtımı Yapıldı
Kadın istihdamı oranında İzmir son sırada
Geçmişe özlemini resimle anlatıyor
Kazım Koyuncu'nun hayatının anlatıldığı film Altın Koza'da yarışacak
Sakız Üretiminde Komşuya Rakibiz
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir