29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kongreye gitmeyeceğiz



Bucaspor kulübü olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı'nın gündeme yönelik soruları yanıtlandırdığı ve geçtiğimiz sezon ile ilgili bilgiler verdiği toplantıya kulüp yöneticileri de ilgi gösterdi. Kayışlı, kongre kararı almayacaklarını ve göreve devam edeceklerini söyledi.

Bucaspor'un gündemine yönelik şu açıklamalarda bulunan Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ''Bucaspor gündemin yönelik basına yansıyan bazı haberler bizleri şaşırtıyor. Kulübümüzün başarısı için göreve geldiğimiz süreçten bu yana yaklaşık olarak 4 milyon lira civarında bir kaynak aktarıp kulübün alacaklarını ödeyerek futbolcuları ve takımı ligde tutmak için gereken her şeyi yaptık. Ne yazık ki mevcut kadro yapılanmasını bizler gerçekleştirmemiştik. Bucaspor'un geleceğe yönelik yapılanarak önündeki seneleri de görebilmesini sağlamak hedefindeyiz. Yönetimimizdeki arkadaşlarımızla da bu konular hakkında sürekli olarak görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. Öncelikli olarak değerli hocamız Levent Eriş ismi üzerinde duruyoruz, hocamız ile ufak tefek pürüzlerimizi halledince bu konu da belirginleşecek. Diğer yandan kulüp yönetimimiz 2,5 milyon liralık kaynağın yaratarak gelecek sezon Bucaspor'a aktarmak için tüm adımlarını atmıştır, TFF'den gelecek gelirlerle birlikte bu rakam 3 milyon lirayı bulacaktır. Bunun dışında da herhangi bir futbolcu satışı vs. kulübümüze ekstra olarak gelir sağlayacaktır. Bucaspor'un gündemine sürekli olarak transfer dayatılmaktadır, hocamız Levent Eriş ile de bu konu hakkında sürekli olarak görüşüyoruz. Transfer kesinlikle gündemimizde yok. Bizim elimizde 52 tane futbolcumuz var ve gelecek hafta itibariyle de 7-8 oyuncumuzu da profesyonel yapacağız. Ne yazık ki geçtiğimiz sezon çok yüksek maliyetli bir kadro kurularak astronomik sözleşmeler imzalanmış. Bucaspor transfer yasağını kaldıracak ancak transfer yapmayarak elimizdeki futbolcularımıza güveneceğiz Levent Eriş ile de bu konuda mutabıkız. Emin, Erkan, Zafer, Yasin ile gelecek sezon yollarımıza devam etmeyeceğiz. Yasin ile henüz görüşmedik'' dedi.

Kendisine sorulan soruları ise Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı şu şekilde yanıtlandırdı, ''Bucaspor kulübüne Buca Belediye Başkanımız tarafından hediye edilen Emin ve Erkan ile ilgili ne yazık ki kulübümüze hiçbir destekte bulunulmamıştır. Bu futbolcuların alacaklarını bizler ödemekteyiz. Bucaspor kulübünden eski başkan Mehmet Bektur 600 bin liranın üzerinde alacağını biz göreve geldikten sonra hukuki yollarla tahsil etmiştir. Taliplisi olan futbolculardan Burak, Emrecan, Çağlar, Batuhan, Emre ile ilgili resmi olmayan teklifler var. Teklifler resmi boyutlar kazanırsa bunu sizlerle paylaşırız. Bucaspor transfer yasağını kaldırdıktan sonra listemize herhangi bir oyuncu almadık çünkü gençlerimize güveniyoruz. Güzel ve iddialı bir takım kuracağız.

Bucaspor Asbaşkanı Yaşar Yaralı ise ''Kulübe bazı taliplerin olduğu duyumlarını aldık, bazı rakamlar telaffuz ediliyor, aday varmış. Her dönem böylesi söylentiler yapılarak kulübe sahip çıkılması gereken dönemlerde ne yazık ki spekülasyonlar yaratılıyor ancak ne gelen oluyor ne de giden, bu tarz söylemleri ciddiye alabilmemiz için yönetime talip olacak her kim olursa gelerek kaynaklarını açıklamalıdır. Ne yazık ki bu tarz söylemler her sezon gerçekleşiyor ve kulübümüzün tek ses olması gereken dönemlerde güçsüzleştirildiğini görüyoruz. Basına yansıyan bu tarz haberlerin çok daha dikkatli yapılması gerektiği kanaatindeyiz.'' dedi.

11 Haziran 2015
Etiket; Bucaspor, çetin kayışlı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Buca dipten kurtulamadı
Bucaspor'da kader birliği
Bucaspor dağılıyor
Ergun Kantarcı'yı kaybettik
İki sevindik bir üzüldük
Buca puanı 90+4'te kaptı
Bucaspor başladı ama bitiremedi
Penaltıyı atan maçı kazandı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir