24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Medical Park'ın Başkanı'ndan bomba açıklamalar



Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, düzenlediği basın toplantısıyla Trabzonspor başkan adaylığını resmen açıkladı.

Muharrem Usta, yeni bir sürece girdiklerini belirterek, "Trabzonspor silinmez ve devasa bir marka. Ama markamızda biraz hüzün var. Son 10-15 yılda spor kulüplerinin bütçeleri büyüdü. Büyüyen kalıcı olur. Zirvenin tadını almış olanlar hep en önde olmak ister, taraftarları sevenleri onları hep zirvede görmek ister. Bunun için de büyük bir vizyon sahibi olmak gerekir. Trabzonspor her zaman zirvede yer alanlar içinde olmamı. Yıllar öncesinin şansı Trabzonsporuyla övünmek gibi bir lükse sahip değiliz. Onları baş tacı etmeliyiz, ama artık onları başarılarıyla bugünü kurtaramalıyız. Trabzonspor’un sorunu teknik direktör sorunu değil, futbolcu değil. Bunlar günü kurtaran, sıradan işlerdir. Sorun yönetim sorunu, vizyon sorunudur. Yönetim tarzını, kulüp anlayışını, organizasyonel yapıyı, statüko haline gelmiş yönetimsel organizasyonu yıkmak, dünya kulüpleri gibi bir organizasyon yapmak için bu işe soyunduk" dedi.

"ŞİKE SÜRECİNDE HAKKIMZI GASP EDİLDİ"

 "Durmak düşmek demektir. Duran düşer ve biz durmuş haldeyiz'' diyen Usta sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu yolculuk zor. Gelirin 3 katı borç var. Yönetim kurulumu oluştururken ince eleyip sık dokuyorum. Trabzonspor’da çağ değişimi yaşanmalı. Yeni bir jenerasyona ihtiyaç var. Her arkadaşım bu yolculukta bana ayak uydurabilecek kişiler olmalı. Bu kongre Trabzonspor tarihine kalın harflerle devrim yapılan bir kongre olarak yazılamayacaksa bu yola çıkmazdım. Bu yolculuk Trabzonspor kartvizitinden medet umanların yolculuğu olmayacaktır."

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, bir basın mensubunun "Şike süreciyle ilgili olarak çalışmanız olacak mı? Neler yapacaksınız?" sorusu üzerine, "Şike ahlaksızlıktır, hak gaspı, hırsızlıktır. 2010-2011 sezonunda hakkımız gaspedilmiştir. Kulüp olarak mücadele verilmeye devam ediliyor. Büyük kulüpler haklarını iyi savunurlar, kolay kolay haksızlığa uğramazlar. Adalet güçlüden değil doğrudan yana olmak zorundadır ama güçlülerin adaletsizliğe daha az uğradığı da bir gerçek. Onun için ekonomik ve her yönden büyük bir Trabzonspor hedefliyoruz. Trabzonspor’un bu süreçte verdiği mücadeleyle ilgili içimde bir hüzün var. Başkanı tek kalmış, taraftarıyla bütünleşememiş, yönetimin ortada olmadığı paramparça bir yapı. Hukuk birimi oluşturmaya başladık. Şike konusunda her alanda en üst düzeyle mücadele verilecek. Burada şunu da belirtmek istiyorum. 2010-2011 sezonu bittiğinde henüz ortada şike yokken o takımı dağıttılar. Onları şampiyon olmuş gibi ödüllendirecek, psikolojilerini düzeltecek bir yönetim vizyonu yoktu. Bu bizim için ilk darbe oldu. İkinci darbe de şikeden geldi" cevabını verdi.

"STATÜKOYU YIKMAK İÇİN GELİYORUZ"

Usta, kulübün içinde bulunduğu finansal durumun izah edilemez olduğunu vurgulayarak, "Bu nasıl büyük kulüp, büyük marka olmak? Bu nasıl yönetim anlayışı? O büyük markanın üzerinde devasa küller çamur yığınları oluşmuş. Bunun mücadelesini vermek durumundayız. Türkiye’nin en profesyonel şekilde yönetilen kulübü olacağız. Şirketimdeki arkadaşlarım şu anda Avrupa’nın büyük kulüpleriyle görüşüyor. Borussia Dortmund, Manchester United, Bayern Münih, Real Madrid gibi kulüplerin organizasyonel yapısıyla ilgili görüşmeler yapıyorlar. Statükoyu yıkmak için geliyoruz. Kulübün 75 milyon geliri ama bunun üç katı borcu var. Bizim gibi kötü durumda olan sadece Beşiktaş var 4 büyükler içinde. Bizim gelirimiz 75 milyonken, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 300 milyon civarında. Trabzonspor’un devasa rakamlarla imza attırdığı oyuncuların bu kulübe ne yararı oldu.? Bu olsa olsa hesap kitap bilmeyen, akşamdan sabaha kararlar alan bir anlayışın ürünüdür" şeklinde konuştu.

BORUSSIA DORTMUND ÖRNEĞİ

Usta, sözlerini şöyle noktaladı: "Dünya kulübü olan Borussia Dortmund, Manchester United, Bayern Münih, Real Madrid gibi kulüplerde büyük başarılara imza atmış bir ekip Trabzonspor altyapısı için Türkiye’ye getirilecektir. İstanbul’un iki yakasında, Ankara ve Trabzon ile Avrupa’da 4 ayaklı bir altyapı organizasyonu kuracağız. Hedefimiz, 50. yılımızı kutlayacağımız 2017’de her yıl altyapıdan yetişen 2-3 oyuncuyu A Takıma monte edebildiğimiz bir yapıyı kurmaktır. Altyapıyı gelir sağlayan bir fabrika gibi dizayn etmek zorundayız." 

03 Mayıs 2013
Etiket; Medical, Park, Muharrem, Usta, Trabzonspor Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Zeliş'e kuzen geldi
Alsancak'ta trafiği rahatlatma çabaları
"Bunu yapan insan olamaz!"
1 yılda 300 kilo aldı
Doğal Yaşam'a önemli görev
Dikili'ye modern parklar
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir