28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Orman'dan stat açıklaması



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman BJK İnönü Stadı’nın yıkılıp yerine yenisinin yapılacak olmasıyla hem heyecanı hem de hüznünü bir arada yaşadıklarını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nde yaptığı açıklamada, bu sezonun sonunda BJK İnönü Stadı’nın yıkılıp yerine yenisinin yapılacak olmasıyla, yeni bir projeye imza atmanın heyecanını ve hüznünü bir arada yaşadıklarını söyledi. Başkan Orman, Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Türk sporunun öncüsü olma misyonunu gururla üstlenen 110 yıllık köklü çınar olan Beşiktaşımız’ı, daha güzel günlere taşımak adına yürüttüğümüz çalışmalara devam ediyoruz. Kulübümüz için zaman, ayağa kalkma zamanıdır. Elbette bir yandan maddi sorunlarla uğraşırken, Beşiktaşımızı daha modern ve daha çağdaş bir dünya kulübü haline getirme konusunda da çeşitli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Derneklerin kuruluşunu ve faaliyetlerini düzenleyen Medeni Kanun, Dernekler Kanunu gibi temel yasalarda yapılan değişiklikler, BJK Dernek Tüzüğü’nün yeniden gözden geçirilmesini zorunlu hale getirdi. Biz de yönetim kurulu olarak, Divan Başkanlık Kurulları’nca daha önce oluşturulan çalışma gruplarına katkı vererek, Dernek Tüzüğü’nü taslak bir metin olarak yeniden hazırladık. Genel kurul üyelerimizin görüş ve onayına sunulan bu tüzük taslağının hazırlanmasındaki en önemli iki gerekçe, derneklerle ilgili temel yasalarda yapılan değişikliklere uyum sağlanması, geride bıraktığımız yıllarda yaşadığımız ve kulübümüze zarar veren bir takım hataların ve yanlışlıkların bir daha yaşanmaması düşünülerek yürürlükte olan tüzüğümüzün uygulanmasında görülen sorunlara çözümler getirilmesi ihtiyacıdır. Mayıs ayında oynayacağımız maçlarla Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonunu tamamlıyoruz. Yuvamız, mabedimiz BJK İnönü Stadı’nda son maçımıza çıkacağız. Sadece Beşiktaşımız’a değil, Türk sporuna da daha yakışır bir stat kazandırmak için bu sezon sonunda eski stadımızın yıkımına başlayarak, yeni mabedimizin startını vereceğiz. Yepyeni bir projeye imza atmanın heyecanını ve hüznünü bir arada yaşarken, BJK İnönü Stadı’nda oynayacağımız son maçta da her zaman olduğu gibi takımımıza desteğinizi devam ettirmenizi diliyorum.

Mayıs ayının bizler için önemi büyüktür. 19 Mayıs 1919, en büyük Beşiktaşlı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da Milli Mücadele’yi başlatarak, Türk Milleti’ne bağımsızlığı için yeşil ışık yaktığı en önemli gündür. 19 Mayıs’ı Türkiye’ye armağan eden en büyük Beşiktaşlı Atatürk; 19 Mayıs’ı, Gençlik ve Spor Bayramı’na dönüştürmek ise bir Beşiktaş zaferidir. Bu haklı gururla, Türkiye’nin, gençliğin, sporun ve en çok da Beşiktaşımız’ın bayramını kutluyorum. Yine Mayıs ayının bir diğer önemli günü olan Anneler Günü nedeniyle de, çocuklarımızı büyük fedakarlıkla büyüten annelerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

01 Mayıs 2013
Etiket; Beşiktaş, Başkan, Sevinç, Hüzün Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İçmimarlık öğrencileri Japonya'da
Karşıyaka'ya stat müjdesi
Gündemimiz artık ekonomi olmalı
HDP'liler seçimi böyle kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığını İlan Etti: 'Ben Bu Milletin Başkanıyım'
Hem son hem de milat olsun
Tarım Fuarı'na önemli konuklar
Pınar KSK liderliği garantiledi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir