23 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Trabzonspor, 5 yıllık imzayı attırdı



Isparta Davra kampında düzenlenen imza töreninde Aykut Demir, kendisini bordo-mavili takıma bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Aykut Demir’i kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Aykut transferini gerçekleştiren başkanımız nezdinde yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Çünkü herkesin peşinde koştuğu, almak istediği, hem insan olarak, hem de futbol yeteneği olarak üst düzeyde bir oyuncuyu bünyemize kazandırdılar. Bir başka teşekkürüm de Aykut’a. Çünkü bu transferde kulübümüz adına oldukça istekli oldu ve bir duruş sergiledi. İnşallah bundan önce gösterdiği yetenekleri, Trabzonspor Kulübü’nde, kendi şehrinde ve aşık olduğu renklerde de üzerine koyarak devam ettirecektir. Geçmişteki başarılarını daha da üst seviyeye çekerek, hem kendisini, hem de takımını üst noktalara taşımak için gayretlerde bulunacaktır" dedi.

Karaman, Aykut’un kağıt üzerinde görünen sözleşmesi 5 yıllık olduğunu da belirterek,

"Biz Aykut’u gönülden Trabzonspor’a imza atmış gibi düşünüyoruz. İnşallah futbol hayatının son noktasına kadar Trabzonspor’un içerisinde olacaktır” diye konuştu.

AYKUT DEMİR: “TRABZONSPOR HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜP”

Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu vurgulayan Aykut Demir de, "Ben Trabzonluyum. Bu gurur verici bir durum. Burada uzun yıllar hizmet etmeye hazırım. Trabzonspor hedefi olan bir kulüp. Son sezon biraz daha düşük bir performans sergilese de her yıl şampiyonluğa oynayan bir kulüptür. Ben de hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah Trabzonspor’umuzu eski özlenen yıllarına döndürmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Başarılı olacağıma da inanıyorum. Yeni hocamızla inşallah güzel günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

"DOĞRU ZAMANI BULMAK ÖNEMLİ"

Geçmiş yıllarda yine Trabzonspor’a transferinin gündemde olduğunun hatırlatıldığı Aykut Demir, "Trabzonspor, bana kapısını her zaman açık bıraktı. Bu konuda hiçbir sorun yok. Avrupa’da oynadığımız için biraz daha o dönemde süre istedik. Doğru zamanı bulmak önemli. Şu anda en doğru zaman olduğunu düşünüyorum. 4 sene Gençlerbirliği’nde iyi günler geçirdim. 24 yaşındayım ve en doğru zamanda buraya geldiğimi düşünüyorum. Bundan sonra üstüne koyarak hem kendim, hem Trabzonspor adına çaba göstereceğim” ifadelerini kullandı.

"DİSİPLİNLİYİM"

Kendisine eski takım arkadaşlarının ’Komando’ lakabını neden verdikleri sorusu üzerine Aykut Demir, yapısı itibariyle disiplinli olduğunu vurgulayarak, "Çalışmayı çok seven biriyimdir. Biraz da milliyetçilik duygularım kabarık olduğu için bu lakabı bana yakıştırdılar. Bundan da gurur duyuyorum” açıklamalarında bulundu.

"REKABET HER ZAMAN İYİDİR"

Takımdaki rekabetin mutlaka olacağını kaydeden Aykut, “Ben de bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum. Tabi hocanın takdiri. İyi olan çok çalışan oynayacaktır. Tabi ki son kararı teknik direktörümüz verecek. Takım için kimi uygun görürse onu oynatacaktır. Rekabet onun için her zaman iyidir” dedi.

"TRABZONSPOR TARAFTARI BAŞKA"

Basın toplantısının son bölümlerinde Trabzonspor taraftarının kendisinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Aykut Demir, "Çocukluğumuzda Trabzonspor’u tutmuşuzdur. Biz Trabzonspor renkleriyle büyüdük. Ünal hocam, Hami hocam olsun o takımın formasını giymek istedik. Taraftar her zaman olduğu gibi elinden geleni yapacaktır” şeklinde konuştu.

09 Temmuz 2013
Etiket; trabzonspor, aykut demir, gençlerbirliği Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Erkan Zengin Konuştu Herkes Şaşırdı
Erkan Zengin Geliyoor!
Trabzonspor En Kötü Dönemi
G.Saray ile Trabzonspor Takasta
Manisa'da birlik beraberlik
Başkan Atila'dan Onur Kıvrak'a geçmiş olsun ziyareti
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir