28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

TSYD İzmir'in 2013 onur kürsüsü



Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 2. Ege’de Yılın Spor Ödülleri organizasyonunda ödüller sahiplerini buldu. Kültürpak Fuar Evlendirme Bahçesi'nde düzenlenen törene İzmir Spor ve basın dünyasının temsilcileri, gazeteciler, TSYD Genel Merkez yöneticileri Yılmaz Coşkun, Ünver Ergün, spor yazarları ve çok sayıda davetli katıldı.

TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş geçen yıl ilki verilen ödüllerin kamuoyunda "nokta atışı" olarak değerlendirildiğini, bu yılki seçimlerin de son derece isabetli olduğunu düşündüklerini, organizasyonu geleneksel hale getirmeyi istediklerini belirtti.

Törende; Konak Belediyespor'a verdiği destekle bu sezon 5 branşta (kadın futbol takımı, kadın hentbol takımı, kadın basketbol takımı, erkek hentbol takımı, erkek voleybol) şampiyonluğa ulaşılmasına büyük katkı sağlayarak "Ege'de Yılın Spor Adamı" seçilen Konak Belediyesi Başkanı Hakan Tartan'a plaketini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan takdim etti.

Hakan Tartan, yaptığı konuşmada, ülkenin en saygın kurumlarından biri olan TSYD'den hayatının en anlamlı ödüllerinden birini aldığını ifade ederek, özellikle Konak Belediyespor Kadın Futbol takımının elde ettiği büyük başarıya dikkat çekti.

Konak Belediyesporlu kızların İzmir'in ne kadar güçlü bir potansiyele sahip olduğunu kanıtladığını, onlara baba-kız, ağabey-kardeş diyoloğu içinde ellerinden gelen desteği verdiklerini anlatan Tartan, "Konak Belediyespor UEFA Kupası'nda değil Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil ediyor. Buna özellikle dikkat çekmek isterim. Turnuva kurası çekilirken herkes Türk takımıyla eşleşmek istiyordu. Biz de Polonya takımı çıksın diye dua ediyorduk. Dileklerimiz gerçekleşti. Kadın futbolunda ülke puanımız 0,90 civarındaydı şimdi bunu çok yukarılara taşıdık. Bu kızlar daha da da başarılı sonuçlar alacak. İzmir çok güzel bir şehir, potansiyeli var ama bir de üzerinde ölü toprağı var. Bu ölü toprağını atmak gerekiyor" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da Tartan'ı sporculara sağladığı destekten dolayı kutlayarak, "İmkanı olduğu halde spora destek vermeyenler utansın" diye konuştu.

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi de İzmir'deki tüm kulüplerin yöneticilerinin ve taraftarlarının bir araya gelerek Konak Belediyespor kadın futbol takımını desteklemesi gerektiğini dile getirdi.

Törende, Avrupa Şampiyonu ilk Türk kadın güreşçi İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Buse Tosun adına antrenörü Kemal Karadağ, Selahattin Kahraman'a, Avrupa Kadınlar Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 55. kiloda Avrupa Şampiyonu olmayı başaran yine İzmir Büyükşehir Belediyespor'un sporcusu İpek Özgün Deper'e , "Ege'de Yılın Sporcuları" ödülleri Göztepe Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş ve İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi tarafından verildi.

Ege'de yılın takımı Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, törende Teknik direktör Hüseyin Kavur önderliğinde ekip halinde yerini alırken, takım kaptanı Didem'e plaketini TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş takdim etti.

FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda takımına final oynatan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, takımının Pınar Cup müsabakası dolayısıyla törene katılamadı. Sarıca'ya "Ege'de yılın teknik adamı" plaketi Karşıyaka Arena'da verilecek.

TSYD ONUR ÖDÜLLERİ

Törende TSYD Genel Merkezince, derneğin 50. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Onur Ödülleri de sahiplerini buldu.

50 yıllık üyeler Çetin Gürel, Baydo Baykal, 40 yıllık üyeler Ünal Tümin, Tayyar Özdemir, Selamettin Bayındır, Okan Yüksel, Yaşar Eyice, 30 yıllık üyeler Can Beyazkartal, Çetin Çiğdem plaketlerini Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Fikret Sönmez, TÜFAD Başkanı Dr.Şaban Acarbay, TÜRFAD Başkanı Bahri Vreskala'dan aldı.


Habere ait galeriyi görmek için tıklayın
20 Eylül 2013
Etiket; Hakan Tartan, Bahri Okumuş, TSYD İzmir ödülleri, tuğrul Yemişçi, Metin Kaplan, Konak Belediyespor, kadın futbol Konak, TSYD Ege ödülleri, Ufuk Sarıca Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İL MÜDÜRÜ ESKİCİ'DEN SPOR MEDYASINA DESTEK
47. Folkart TSYD Kupası Menemen'in
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir