3 Mayıs 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir'de komşu bıçağı felç etti



İzmir'in Karşıyaka İlçesi Bostanlı semtinde geçen ay komşu gencin bıçakla saldırdığı kadının ölmesinin ardından yaralanan kocanın da felç olduğu ortaya çıktı. 1 Eylülde, saat 13.30 sıralarında, Bostanlı 1775 Sokak 132 numarada meydana gelen olayda, Orçun Demir, alt katlarında oturan ve İstanbul’daki oğullarının ziyaretinden dönen ailenin kapısını çaldıktan sonra 50 yaşındaki Zerrin Canol ile 57 yaşındaki Serdar Canol’a bıçakla saldırdı.

Aileye yardım gelmesini engellemek için de kapıyı üzerlerine kapatan Demir’in elinde kanlı bıçakla sokağa çıktığını gören apartman sakinleri, ailesine haber verdi. Bunun üzerine apartmanda oturan kişilerin daire kapıları tek tek çalınarak durumları kontrol edildi. Ancak Canol ailesinin evinin kapısı çalındığında içeriden iniltiler duyuldu.

Çilingir yardımıyla kapı açılınca, Zerrin Canol’un yaşamını yitirdiği belirlendi, ağır yaralı olan Serdar Canol ise hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından tutuklanan Orçun Demir ifadesinde, Canol ailesinin kendisini küçük yaşlarda gürültü yapmaması için uyardıklarını, bu yüzden onlara kızgın olduğunu söyledi.

AİLE TEDAVİ ETTİRMEMİŞ

Küçük yaşlarından itibaren içine kapanık bir psikolojiye sahip olan Orçun Demir’in ilköğretim 6’ncı sınıfa devam ettiği sırada arkadaşlarının etkisiyle esrar ve uyuşturucu hap kullanmaya başladığı, ailesinin çabasına rağmen eğitimini yarım bıraktığı, psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Ailesinin psikolojik tedavisi görmesini istemediği Demir’in ayrıca takıntılı bir kişiliğe sahip olduğu, cinayeti de bundan dolayı işlemiş olabileceği, olayın ardından komşularınca anlatıldı.

HAYATA TUTUNDU AMA FELÇ KALDI

Orçun Demir’in saldırısından ağır yaralı kurtulan ve Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Serdar Canol, yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. Doktorların çabalarıyla hayata tututan Canol için ailesini üzüntüye boğan bir haber geldi. Serdar Canol’un, Demir'in bıçaklı saldırısı sırasında omiriliğinden de yaralandığı, bu nedenle de felç kaldığı belirlendi. Halen tedavisine devam edilen Canol’un 6 ay fizik tedavi göreceği, sonrasında ise ilk olarak tekerlekli sandalye kullanacağı öğrenildi. Serdar Canol’un, bir mucizeyi gerçekleştirdirip tekrar ayağa kalkması, ailenin tek umudu oldu. Taylan Yıldırım/DHA

25 Ekim 2013
Etiket; Bostanlı komşu saldırısı, İzmir bıçaklı saldırı, Serdar Canol, Orçun Demir, bıçaklı saldırı felç Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Kadın Öldüren Sanığa Kadın Tepkisi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir