29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Es-es'de yeni sezon hazırlıkları



   Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, taraftarın beklentilerine zaman içinde cevap vermeye çalışacaklarını, güçlü bir takım kadrosuna sahip olduklarını söyledi. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Eskişehirspor futbolcuları sıcak havada ter döküyor. Düz koşu yaparak ter atan futbolcular ısınma hareketleri ile antrenmana devam etti. Yeni Teknik Direktör Sağlam antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

   Sağlam Eskişehirspor’un güçlü bir kadrosu olduğuna dikkat çekerek, taraftarın beklentilerine zaman içerisinde cevap vereceklerini söyledi. Sağlam, yeni sezon çalışmaları hakkında yaptığı konuşmada ise şunları söyledi; “İlk etap çalışmalarına burada başladık. Daha sonra Kocaeli Kartepe'ye gideceğiz. Orada 9 günlük kamp çalışması yapacağız. O dönem içerisinde 2 tane hazırlık maçı yapacağız. Daha sonra takıma 2 gün izin vereceğiz. Ardından 22 Temmuz'da Avusturya'ya gideceğiz. Avusturya'da 5 Ağustos'a kadar kamp yapacağız. Bu süreçte 5 hazırlık maçı yapacağız.

  Daha sonra tekrar Eskişehir'e dönerek 18 Ağustos'ta başlayacak lig için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Taraftarın beklentisinin farkında olduklarını ifade eden Sağlam, “Elimizde iyi bir kadro var. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle elimizdeki futbolcuların mevcut yapısını görüp ondan sonra transfer çalışmalarına hız vermek istiyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki geçtiğimiz sezon bir çok oyuncu çeşitli olumsuzluklardan dolayı gerçek potansiyeline ulaşamadı. Şunu da çok iyi biliyorum ki yine çeşitli sebeplerden dolayı burada çok üst düzey potansiyele sahip, çok yetenekli oyuncularımızda kendilerini tam anlamıyla gösteremedi. Bunları görmek için çalışmalarımızı yapacağız. Güzel bir kamp dönemi geçirdikten sonra da inşallah sezona güzel bir şekilde başlayacağız” diye konuştu.

  Sağlam, Alper'in ayrılması takımı etkilediğini belirterek, “Geçtiğimiz sezon takıma katkısı çoktu. Ama yine söylüyorum takımı görmeden transfer konusunda karar vermek istemiyorum. Zaten şu bir gerçek ki kongrenin geç olması, daha sonraki yapılanma derken transferde geç kaldık. Geç kalmışken bundan sonra acele edip yanlış adım atmak istemiyoruz” dedi "Erkan ve Veysel'e transfer tekliflerini gazetelerden okuyoruz" diye Sağlam, iki futbolcu hakkındaki görüşlerini şöyle belirtti; “Kulübe gelmiş böyle bir teklif yok. İkisinin de mukavelesi devam ediyor. Bırakmayı düşünmüyoruz. Açıkçası kadromuzda kullanacağımız oyuncuları göndermek istemiyoruz. Bu konuda da büyük konuşmak istemiyorum, Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelirse o zaman değerlendirilir, ama şu gün itibariyle böyle bir düşüncemiz yok."

03 Temmuz 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir