19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Fuar güzelleri görücüye çıktı



 

Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı, Aksaray Tarım Ticaret Merkezi’nde başladı. Fuarın ilk günü kıran kırana geçen yarışmalara da sahne oldu. En Güzel Holstein İnek ve Buzağı, En Güzel Simental İnek ve Buzağı yarışmalarında ödüller sahiplerini buldu.

 

Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı, Aksaray Tarım Platformu önderliği ve Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile Aksaray Ticaret Borsası, Tarım Ticaret Merkezi’nde muhteşem bir etkinlikle start aldı.

Fuarın ilk gün açılış programında Tarım Platformu üyeleri; Aksaray İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, Aksaray Tar-Koop Başkanı Cuma Kürkçü, Aksaray Hay-Koop Başkanı Mehmet Noyan tam kadro olarak hazır bulundu.

Sektör temsilcileri ve tüketicilerin yoğun katılımıyla başlayan fuarın ilk günü kıran kırana geçen yarışmalara da sahne oldu. Fuarda ilk olarak En Güzel Simental İnek ve En Güzel Hastein İnek yarışmaları gerçekleşti. Aksaray Veteriner Fakültesi’nden hocaların jüri üyeliğini gerçekleştirdiği yarışmalar renkli görüntülere de sahne oldu. En Güzel Simental İnek kategorisinde Veli Dağlı’nın ineği 1’inciliğe, Hacı Memiş’in ineği 2’inciliğe, Kazım Gözen’in ineği 3’üncülüğe ve Seyit Özbek’in ineği 4’üncülüğe layık görüldü. En Güzel Holstein İnek kategorisinde ise Yazar Çeçen’in ineği 1’inciliğe, Kerim Ünlü’nün ineği 2’inciliğe, Molla Çeçen’in ineği 3’üncülüğe ve Tuğrul Baburcan’ın ineği 4’üncülüğe layık görüldü.

En Güzel Simental Buzağı ve En Güzel Holstein Buzağı yarışmalarında ise Simental Buzağı ile 1’inciliği Seyit Özbek, 2’inciliği Mehmet Küçüker, 3’üncülüğü Yusuf Körük ve 4’üncülüğü Bayram Koç’a ait buzağılar kazandı. Holstein Buzağı kategorisinin kazananları ise şu şekilde sıralandı. 1’inci Şammas Çakırpınar, 2’inci Mehmet Küçüker, 3’üncü Yıldıray Erkol ve 4’üncü Molla Çeçen’e ait buzağı oldu. Yarışmanın kazananları ödüllerini Tarım Platformu üyelerinin ellerinden aldı.

Fuarda her gün sürpriz hediyeler dağıtılacak

Yarışmayı izleyen seyirciler de çeyrek altından, Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde 4 günlük tatil gibi sürpriz hediyeler kazanırken Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Kudret Çiçekçi, bu yarışmalar ve çekilişlerle üreticiyi teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Aksaray’da ilki gerçekleştirilen Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı beklediğimizden de yoğun bir ilgi ile başladı. Fuar katılımcılarımız sorunsuz bir şekilde stantlarını kurarken Fuara Aksaraylılar da yoğun ilgi gösterdi. Bu şunu gösteriyor. Aksaray bir tarım ve hayvancılık kenti ve burada bu iş ciddiye alınıyor. Bu fuarımızda 4 gün boyunca çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenliyoruz. Bu yarışmalarla üretimi teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Çiçekçi ayrıca 4 gün sürecek fuar boyunca hem katılımcıları hem de fuarı ziyaret edenleri birbirinden güzel sürpriz hediyelerin de beklediğini söyledi.

24 Ağustos 2017
Etiket; aksaray tarım fuarı, hayvancılık fuarı, kudret çiçekçi Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
Türkiye'yi İzmir modası sardı
Türkiye'nin hayvancılık fuarı başladı
Bu fuarda yok yok
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İZMİR'E MEGA PROJE
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
MOBBİNG ÇALIŞMA HAYATININ EN ÖNEMLİ SORUNLARI ARASINDA
İLK BİNDE 157 EGELİ VAR
İZMİR'E TEKNOLOJİ ÜSSÜ KAZANDIRACAKLAR
İZMİR'E GÜÇ KATACAK BİRLİKTELİK
BABA HEDİYESİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
TAM KAPANMADA ZİNCİR MARKETLER TAM GAZ
Bitcoin makalesine uluslararası ödül
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Çalışmak bizi tüketiyor mu
Firmalara ihracat uzmanları geliyor
Emekliye temmuz zammı
EYT'de son durum ne
Zeytin güzel kokmalı
Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
En iyi yatırım İzmir'den ev almak
Türkiye'yi İzmir modası sardı
Türkiye'nin hayvancılık fuarı başladı
Fuar güzelleri görücüye çıktı
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir