16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kuyt ve Hamit'in ''alkış'' yorumu



Galatasaraylı Hamit Altıntop ile Fenerbahçe’nin futbolcusu Kuyt, şampiyonun derbi maçta alkışlanması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yıldız oyuncular, Metro Enerji Testi 2 kapanış etkinliğine katıldı ve dünyanın çikolata ile çalışan ilk motosikleti Metrosiklet’i test etti.

Hamit Altıntop, şampiyon olarak bu sezonki hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Basın mensuplarının hafta sonu oynanacak derbide şampiyonun alkışlanmasının sorulması üzerine Altıntop, “Alkışlayıp alkışlamama mevzusu herkesin kendisine bağlı. Şampiyon olduktan sonra kimileri bizi aradı kimileri mesaj attı. Tabi ki bu alkışlama olayı başka ülkelerde olabilir. Ancak derbi maçın Fair-play içinde geçmesini istiyorum” diye cevap verdi. Basın mensuplarının Galatasaray’daki ilk sezonunda şampiyon olduğunun hatırlatılması üzerine Altıntop, hedeflerine ulaştıklarını ve bugünden daha iyisi olmalı gerektiğini söyledi.

“FENERBAHÇE MAÇINA O KADAR ÖNEM VERİYORUZ Kİ ”

Basın mensuplarının pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkındaki sorularına ise Altıntop, “Biz geçen hafta şampiyonluğumuzu garantilesek de sonuçta pazar günü Fenerbahçe ile bir derbi maçı oynayacağız. İki takım arasındaki maçlarda birisi şampiyon olsa diğeri kümeden düşse de sonuçta o maç derbidir. Zaten Fenerbahçe maçına o kadar önem veriyoruz ki hocamız sadece bir gün izin verdi. Biz tüm ciddiyetimizle derbi maça hazırlanıyoruz. Onlara da yarın akşam oynayacakları kupa maçında başarılar diliyorum” dedi.

DIRK KUYT: “EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM FİNALE ÇIKAMAMAK”

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ise, Benfica ile oynanan UEFA Avrupa Ligi yarı final maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı iki gündür uyuyamadığını vurgulayarak, “Aslında sakatlığım var ama benim en çok üzüldüğüm olay finale çıkamamak oldu. Ancak yinede UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynadığımız için Fenerbahçe camiasının gurur duyması gerekiyor. Çıtayı daha da yukarıya taşımamız gerekiyor. Önümüzdeki yıllarda çıtayı daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkındaki sorulara tecrübeli futbolcu, “Kendi sahamızda çok önemli bir maç bizi bekliyor. Galatasaray şampiyon olarak derbiye gelecek. Derbiler her takım için önemlidir. Galatasaray derbisini kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının alkış konusunu sorması üzerine ise Kuyt, “Bence bu konu futbolcular dışında çok konuşuluyor. Zaten birçok futbolcu arkadaşımdan tebrik aldılar. İngiltere’deki futbol kültüründe şampiyon olan takım alkışlanıyor onların kültüründe var. Türkiye’de büyük bir futbol kültürü var. Ancak diğer ülkelerde olanların aynısını yapmanın duygusunu anlayamıyorum” diye konuştu.

GÖKHAN SÜZEN

Beşiktaşlı Gökhan Süzen ise Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için son maça kadar iddialarını sürdüreceklerini söyledi. Hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçı hakkında konuşan Gökhan Süzen, “Bu maç bizim için çok önemli maç İnönü Stadı’ndaki son maçımız olacak. Bu maçla İnönü’ye veda edeceğiz. Bir taraftan da Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için bu maçı kazanıp diğer maçların sonuçlarını takip edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’ni sonuna kadar kovalayacağız” dedi.

07 Mayıs 2013
Etiket; Kuyt, Hamit, Alkış, Fenerbahçe, Galatasaray Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Bu fuarda yok yok
Bu Göztepe iş yapar
Karşıyaka yenildi ama umut verdi
Kaf Kaf Aslan'ı devirdi
Pınar KSK'ye Fener çarptı
Fenerbahçe'den Karşıyaka'ya
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir