16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Vizyonda bu hafta



Sinemalarda bu hafta 7 yabancı film vizyona giriyor. Birbirinden ilginç yapımların izleyicilerle buluşacağı bu hafta, en fazla dikkati çekecek film, başrolünü Will Smith’in oynadığı “Dünya: Yeni Bir Başlangıç” olacağa benziyor.

BALDAN ACI

Çin, Avusturya ve İsviçre’deki arı kolonilerinin hikayelerini derine inerek anlatan 2012 yapımı belgesel filmi. Arıların büyüleyici dünyasına renkli bir yolculuğa çıkmamızı sağlayan yönetmen Marcus Imhoof, arıcıların hayatını ve sanayileşmiş bal fabrikalarını anlattığı bu filmde, insanlarla bal arıları arasındaki ilişki üzerinde duran yönetmen aslında buradan yola çıkarak insan ve doğa ilişkisine dikkat çekiyor.

AŞK TAKTİKLERİ

Paris’te yaşamakta olan Thomas Platz, evliliğe hazır olmadığı için kız arkadaşı Marie tarafından terk edilir. Aradan geçen bir yıla rağmen onu unutamamıştır. Bir gün büyük tesadüfler sonucunda kendini kollarında bir bebekle bulur ve onu Marie’yi geri getirebilmek için kullanmaya karar verir. Hayallerindeki kadını elde edebilmek için iyi bir aile babası olabileceğini kanıtlaması gerekmektedir. Bir anda baştan çıkarıcı bir baba profiline bürünen Thomas, tüm boşanmış annelerin dikkatini çekecektir.

KAYIP UMUTLAR

Steve Butler (Damon) bir pazarlama şirketinde çalışır. İş arkadaşı Sue Thomason (McDormand) ile iş için bir kasabaya gider. Kasaba halkı ekonomik krizden çok etkilenmiştir. Zor güler yaşadıkları için Steve ve Sue, yerel hak sahiplerinin şirketin tekliflerini kabul edeceklerini düşünür. Karşılarına kasabanın saygı duyulan yaşlı öğrtemeni Frank Yates çıkar ve teklife sonuna kadar direnir.

DEHŞET KASETİ

Kayıp bir öğrenciyi arayan iki özel detektif öğrencinin terk edilmiş evine girerler ve VHS kasetleri koleksiyonu bulurlar. Her kasette birbirinden tüyler ürpertici görüntüler vardır. Kasetleri inceledikten sonra, durumun arkasında sandıklarından çok daha ince planlanmış, acımasız ve gizemli bir şey olduğunun farkına varırlar.

HAYALET ÖĞRENCİLER

Hayaletleri görmek ve onlarla konuşabilmek gibi özel yeteneklere sahip bir öğretmenin bir grup hayalete, liseden mezun olabilmeleri için yardım etmesini konu alan komedi filmi.

DÜNYA: YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Dünya içerisinde yaşayanlar tarafından terk edilmiş, insanlar artık yaşamlarını başka gezegenlerde sürdürmeye başlamıştır. Dünyaya yaptıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri arızalanan küçük Kitai ve babası Jack burada tuhaf yaratıklar ve korku dolu tehlikeli olaylarla mücadele etmek zorunda kalır.

ÖLÜM KAPANI

Jeong-mi, anne babasının ülkeyi terketmesinden sonra ablası See-Hee ile yaşamaya başlamıştır. İnternetten ev yapımı videolar indirip izlemeye meraklıdır. Bir gün, sanal suçlarla ilgili bir soruşturma ekibinde çalışan kız kardeşinin sevgilisi Joon-Hyuk’tan "Yasak video" adlı bir videoyu indirmesini ister. Ancak bu videoyu izleyen kişilerin başına kısa süre içinde tuhaf ve korkunç olaylar gelmeye başlamaktadır. Videoyu izledikten sonra Jung-mi de anlaşılmaz bir şekilde değişmeye başlar. Ablası See-Hee kardeşinin başına kötü şeyler gelmeden önce onu kurtarmak zorundadır.

27 Haziran 2013
Etiket; film, başlangıç, ölüm, kapan, dehşet, vizyon Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Yeni nesil ekran teknolojileri
Hayallerinin filmini çektiler
Kısa film heyecanı
Sihiri değnek değiller
En çok o izleniyor
Adım adım ışığa giden yol
Üstüne televizyon düşen çocuk öldü
Tansiyona tasarım ayarı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir