29 Nisan 2024, Pazartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Travel Turkey İzmir kapılarını açtı



Travel Turkey İzmir – Turizm Fuar ve Kongresi 9. kez kapılarını açtı. Düzenlenen organizasyon kapsamında bu yıl ilk kez Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi de organize edildi.

Fuarın açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Rusya-Türkiye krizinin turizmi etkileyeceği iddialarına karşı, "İzmir, Londra ne kadar güvenliyse emin olun o kadar güvenli, Paris ne kadar güvenliyse o kadar güvenlidir. Birilerini Türkiye'yi Ortadoğu'nun bir parçası gibi göstermesine ve böyle bir algı oluşturmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen Travel Turkey İzmir'e bu yıl 31 ülkeden binin üzerinde firma katılıyor. Partner ilin Adana, partner ülkenin Kosova olarak yer aldığı Travel Turkey İzmir'e 43 ülkeden de alım heyeti geldi.

ABD, Fas, Gana, İsrail, Özbekistan, Venezuela, Zambiya ve Zimbabwe'nin ilk kez katıldığı fuarın açılışına ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın yanı sıra, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Adana Valisi Mustafa Büyük, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Reseau Delice Başkanı Jean Michael Daclin, THY Yurtiçi Satış Başkanı Halil İbrahim Polat ve Kosova'dan üst düzey bürokratlar ile birçok profesyonel sektör temsilcisi katıldı.

Bakanlık olarak yeni bir tanıtım stratejisi hayata geçireceklerini kaydeden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, turizm sektörünü tek bir çatı altına almak istediklerini ifade ederek, "İnşallah öncelikle İzmir'de bir günlük çalıştay düzenleyeceğiz. Bu çalıştay esnasında bakanlık olarak bütün bürokrasimizle burada olacağız, Büyükşehir Belediyesi, Valilik, sektör temsilcileriyle birlikte İzmir'i bir masaya yatıracağız. Bakanlık olarak İzmir'e çok şey yaptık ama birçok şey daha yapmamız gerekiyor. İzmir, Ege, Antalya'ya kadar olan hattı ele alırsak, bizim tanıtımla birlikte ihtiyacımız olan diğer bir şey de güçlü bir destinasyon yönetimi. THY'ye siz 'Şuraya bir hat, yeni bir sefer koyar mısınız' demek aslında hiçbir şey ifade etmiyor. Ama; siz bir destinasyon yönetimi etrafında planladığınız tanıtım stratejinizle strateji bölgenizi bir bütünün parçası olarak hangi sonuçları alacağınızı planlarsanız; THY'yi bu sürecin bir ortağı haline getirir ve destinasyon yönetimi çerçevesinde önümüzdeki 4 yıl hangi hatları güçlü bir şekilde kullanması istediğinizi THY'ye söylerseniz o zaman entegre, koordinasyon içinde çalışma olur. Tabii ki siz sektör temsilcilerine, tur operatörlerine, acentelerine aynı zamanda kolaylaştırıcı, zemin hazırlayıcı bir misyon üstlenmiş olursunuz" dedi.

10 Aralık 2015
Etiket; Travel Turkey İzmir Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Turizmciler yeni pazar arayışında
Termal turizmin kalbi İzmir'de atacak
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir