28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

ABD'de kurduğu şirket en iyisi oldu



Antalya'nın ''kızı'', İzmir'in ''gelini'', ABD'nin ise 'yükselen yıldızı Türk aile'' olarak tanıdığı, ABD’nin San Diego kentinde sağlık testleri üzerine hizmet veren Confirm Biosciensces (Tasdik Laboratuvarı) kurucusu Türk iş kadını Zeynep Ilgaz Pala'nın şirketi, ABD’de 2015 “En İyi İşvereni- En İyi İş Yeri (Best Places to Work For) ödülüne layık görüldü.

Zeynep Ilgaz Pala, yaptığı açıklamada, California San Digego Paradise Point Resort'da düzenlenen ve San Diego Ticaret Odası Başkanı Jerry Sanders'in yanı sıra seçkin iş adamlarının katıldığı gala gecesinde ödülünü aldığını bildirdi

. ''Bu ödüle layık görülen şirketimin performasını çalışanlarımıza borçluyuz'' diyen Zeynep Ilgaz Pala, şu bilgiyi verdi:

''San Diego’nun En İyi İşverenleri 2015 Benchmark çalışmasına farklı büyüklük ve sektörlerden yüzlerce şirket katıldı. Katılımcı şirketler (Best Places to Work For) Programının Best Companies Group analiz yöntemleri ve çalışanlar üzerinde uygulanan anket ile seçildi.

Seçilme kriterleri arasinda - şirket kültürü, işyeri politikası, çalışanlara verilen sağlık sigortası, emeklilik sigortası, esnek çalısma saatleri, aileye yönelik faydalar, ektra bonus planları, çalışanlar için düzenlenen faaliyetler vardı. Dört farklı katagoride verilen ödülde, Confirm Biosciences (Tasdik Laboratuvarı) orta büyüklükteki şirket katagorisinde ödül aldı. En İyi İş Yeri ödülü Confirm Biosciences’in çalışanlarının gücü ve kalitesini de tasdikliyor. Bu çalışanlar şirketin her kademesinde, stratejiyi, uygulamayı ve işletmenin değerlerini belirleyen üst düzey yöneticilerden, müşterilerle birebir irtibatta olan çalışanlara kadar her çalışanı içeriyor. Çalışanlarımız bizim için müşterimiz kadar önemli, onlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.''

Zeynep Ilgaz Pala, ödülü şirket çalışanları adına almaktan dolayı çok gururlu ve mutlu olduğunu belirterek, ’’Eşim Serhat Pala’nın sonsuz desteği ile bu ödule layık olmak dünyanın en güzel duygusu. Çalışanlarımız ailemizin bir parçası . Bir Türk olarak, ödülü aldığım için çok mutluyum. Elemanlarımızı da Türk kültüründe öğrendiğimiz aileye önem veren ve ailenin bir parçası gibi gören bir iş yeri yaratmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Forbes ve Fortune gibi dünyaca ünlü dergilere ayda 1-2 kez makaleler de yazdığını ifade eden Zeynep Ilgaz Pala, San Diego State Üniversitesi'nde bu yıl akademisyen olarak International Entrepreneurship (Uluslararasi Girişimcilik) alanında haftada bir derse gireceğini, öğrencilerine ''Türk kızı'' olarak Türkiye hakkında bilgiler de vereceğini söyledi. Zeynep Ilgaz Pala, Boğaziçi Üniversitesinden mezun olduktan sonra eşi Serhat Pala ile 1997 yılında işletme alanında yüksek lisans yapmak üzere gittikleri ABD'de evlerinin garajında çok küçük bir sermayeyle kurdukları TestCountry (Test Ülkesi) şirketiyle başladıkları iş hayatına, sağlık testleri üzerine hizmet verdikleri Confirm BioSciences (Tasdik Laboratuvarını) da eklediklerini hatırlattı.

ABD'NİN ‘’YÜKSELEN YILDIZI TÜRK AİLE’’NİN ALDIĞI ÖDÜLLER

Kenan ve Arden adlı iki oğulları bulunan Zeynep Ilgaz Pala ve eşi Serhat Pala'nın ABD'deki başarılı iş yaşamında aldıkları ödülleri ise şunlar: 2008 - Serhat Pala'nın kurduğu TestCountry (Test Ülkesi) adlı şirket ülkenin en hızlı büyüyen 500 şirketi listesine girdi.

Serhat Pala Türk Amerikan İş Konyesi'nin (TAİK) verdiği “Amerika'da Yılın Ticaret Lideri” ödülünü aldı. 2008- Zeynep Ilgaz Pala San Diego Metropolitan tarafindan 40 yaş altında 40 başarılı iş adamı/iş kadını ödülü 2009 - Zeynep Ilgaz Pala – YRising Star Award ’Yükselen Yıldız’ ödülüne layık görülmüş, ödülünü San Diego State Üniversitesi (SDSU) Dekanı Prof.Dr. Gail Muaghton’un elinden aldı. 2010 - Zeynep Ilgaz Pala- San Diego Eyaleti tarafından yılda bir kez verilen - ''Yeni Nesil Ödülü'' nün sahibi oldu 2013 -2014 Zeynep Ilgaz Pala, Inc- Amerika'nın ''En hızlı büyüyen şirketler'' listesine girerek ödül aldı.

2014- Zeynep Ilgaz Pala, New Yort'ta düzenlenen törenle ABD'nin iş dünyasındaki Oscar'ı olarak nitelendirilen Stevie Awards for Women in Business Winners yarışmasında "İş Ürünleri Kategorisinde" Yılın İş Kadını Girişimcisi ödülünü aldı. 

08 Ağustos 2015
Etiket; zeynep ılgaz pala, Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
Akran zorbalığını hafife almayın
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Bilgisayar oyunlarının tadı kaçıyor
İZMİR BASININDA HAZİN BİR SAYFA
İLK KURŞUN MUAMMASI
İSTATİSTİKTEN İBARET BİR VAHŞET
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
9 EYLÜL'DE ANLAŞMA SAĞLANDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
BANKACILIK SEKTÖRÜ VE MOBBİNG ANKETİ
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Eliz Mira için bir araya geldiler
Çalışmak bizi tüketiyor mu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir