27 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Araştırmalara göre AK Parti’nin oy oranı...



AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Ağustos ayı içinde yapılan son kamuoyu araştırmasına göre AK Parti’nin oy oranının yüzde 51,4 olduğunu kaydetti. Çelik, CHP’nin oy oranının ise yüzde 24,9 olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti MKYK toplantısının sona erdiğini belirten Çelik, toplantıda öncelikli olarak Suriye ve Mısır’daki gelişmelerin masaya yatırıldığını söyledi. Şam’da Esad yönetimi tarafından bir kimyasal saldırı gerçekleştirildiğini hatırlatan Hüseyin Çelik, "Bu bir insanlık dramıdır, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur" dedi.

"Halepçe’de Saddam Hüseyin’in yaptığını şimdi Beşar Esad yaptı maalesef" diyen Hüseyin Çelik, Suriye’de yaşananlara sessiz kalanları ve destek verenleri de eleştirdi. Çelik, "Bu vahşet bütün dünyada yankı buldu, BM Güvenlik konseyi acilen ve Suriye gündemiyle toplandı ama maalesef oradan bir sonuç çıkmadı" diyerek, BM’nin sessiz kalmasına da tepki gösterdi.

Türkiye’de Beşar Esad’a sempati duyan siyasilerin de bu olaydan ders çıkarması gerektiğinin altını çizen Hüseyin Çelik, bu siyasilerin ise şuan hedef saptırma gayretinde olduklarını ifade etti.

"DARBEYE, DARBE DİYEMEYENLERE HÜSNÜ MÜBAREK, MÜBAREK OLSUN"

Hüseyin Çelik, Mısır’da yaşanan gelişmelerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Mısır’ın devrik lideri Hüsnü Mübarek’in serbest kalacak olmasını yorumlayan Çelik, "Mısır’daki darbeye darbe diyemeyenlere Hüsnü Mübarek, mübarek olsun. Adalet bir kez daha yara almıştır, silah adalete hükmetmiştir. Ve biz de bir atasözü var, der ki perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. biz daha darbe yapılır yapılmaz bu darbenin kimlere yarayacağını, kimleri mağdur ve mazlum hale getireceğini görüyorduk" şeklinde konuştu.

"Biz zalimlerin, biz saldırganların, kimyasal silah kullananların, darbe yapanların safında olmaktansa onların uzağında olmayı her zaman tercih ettik, bundan sonra da tercih ederiz" diyen Çelik, "Diplomaside çok kısa hesaplar yapanlar, borsada çok kısa vadeli hesap yapıp tepe taklak gidenler gibi olur" dedi. AK Parti’nin macerasever bir dış politaka gütmediğini ifade eden Çelik, "Biz öyle gaza gelerek öyle Suriye’ye falan girecek değiliz" diye konuştu.

SON ANKETE GÖRE AK PARTİ’NİN OY ORANI YÜZDE 51,4

Hüseyin Çelik, açıklamasının bir bölümünde ise Denge Şirketi tarafından 5-19 Ağustos tarihleri arasında yapılan kamuoyu araştırmasının sonuçlarını da paylaştı. Çelik, yapılan araştırmada "Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" şeklindeki soruya vatandaşların yüzde 51,4’ünün AK Parti cevabını verdiğini söyledi. Bu araştırmaya göre CHP’nin oy oranının yüzde 24,9 olduğunu kaydeden Çelik, MHP’nin ise ankete göre yüzde 13,1 oranında oya sahip olduğunu söyledi. BDP’nin de yüzde 7 oranında oy oranı olduğunu ifade eden Çelik, bu sonuçlara göre Türkiye cephesinde fazla bir değişiklik olmadığını söyledi.

22 Ağustos 2013
Etiket; hüseyin, çelik, oy, anket, sonuç, açıklama Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
Boyoz, İspanya'da sergilenecek
Teniste tarihi dönem
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Rol model Altınordu
Ergenlik boyu kısa bırakmaz
İzmir Fuarı'nda üç boyutlu yüz tarama
Ferguson Eroğlu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir