27 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 
Suzan Ernoyan
[email protected]

Anadolu takımı çalıştırsın!

Fenerbahçe, kelimenin tam anlamıyla sefilleri oynuyor. İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle birlikte Sarı Lacivertli takım, adeta kısır bahçeye dönüştü. Sen dört hafta kazan, liderlik koltuğuna kurul, sonra git Eskişehir deplasmanına iki puan bırakarak liderliği kaptır. Maç öncesi dostluğu görenler, şaşırmışlardır eminim.

Çünkü uzun zamandır böyle kucaklaşmalara, öpüşmelere ve hararetli tokalaşmalara hasret kalmıştık. Gözümüzün pası silindi valla. Eskişehirspor, başlarda Fenerbahçe’nin üzerine gelmemek için çabaladı sanki ! Fenerbahçe, herkesin dilinde şarkı haline gelen, yedide yedi yapacak beklentisindeydi. Lig’in gidişatına bakarsanız yedide yedi yapmak, çok kolay görünmediği için rakipler umutlarını taze tutabilirler. Ama bir gerçek var ki, artık avantaj Sarı Lacivertli takımda değil. Son haftaya kadar sinir harbi şeklinde geçecek olan yarışta, çelik gibi sağlam olan takım kazanacak ! Netice olarak bilinen temposundan çok uzaklarda olan Fenerbahçe maçını izledik.

Caner derseniz, bu pısırık tempoda sanki kart görmek için çırpındı durdu. Emre Belezoğlu, bu maçı “şampiyonluk yolunda son viraj” olarak görüyordu. Şöyle ki,”Eskişehir’i yenersek, gelecek hafta puan farklı bile açılır” diyordu. Peki ne oldu? Bahar erkenden başlarına vurdu herhalde…

Önce Eskişehirspor’un kendi kalesine attığı gol ile sevinen Fenerbahçe, ikinci yarıda kötü futboluna devam etti. Emre ile Caner’in oyundan çıkmasıyla birlikte mücadele gücü de zayıflamış oldu. Oynamazsan, mücadele etmezsen maçı kazanamazsın kural bu kadar basit. Fenerbahçe şampiyonluk yarışında yara aldı bu kesin. Belki bir puan da iyi, ama ne derler, yenemezsen yenilmeyeceksin. Allahtan Volkan kalesinde devleşti. Ya Volkan o golleri kurtarmayıp mağlup olsaydı?

SKİBBE ZİRVEYİ KARIŞTIRDI

Eskişehirspor’un, lig’in en az gol atan takımlarından birisi olduğunu biliyoruz. Skibbe, dersine iyi çalışmış ve Fenerbahçe’yi iyi analiz ederek takımını ona göre sahaya sürdüğünü gördük. Bunun karşılığında da bir puanı hak ettiler.Bununla birlikte,Skibbe’nin hamleleri zirveyi karıştırdı bu da kesin. Fenerbahçe bu şansı iyi kullanabilirdi ama kullanamadı. Futbolcuları gibi İsmail Kartal’da formsuz olduğu aşikar. Otur yerine hoca, öğrencilerinle birlikte sana sıfır demek lazım. Lig’in sonuna geliniyor olması ise her yıl aynı nakarat.

Bu saatten sonra güzel, coşkulu oyun, müthiş tempo kimse beklemesin. Futbolcular da kafalar,”lig bitsin,Çeşme-Bodrum tatili başlasın,deniz-tekne-güneş keyfi gelsin” diye gün saydıkları gün gibi aşikar. Dolayısıyla kimse iyi futbol beklemesin. Ben diyorum ki, top kullanamayanlarıı oyuna alıp savunmaya gömülen İsmail Kartal, gitsin Anadolu takımını çalıştırsın. Şampiyonluk yolunda 1 puan kazanılmaz,2 puan kaybedilir.Biri bunu İsmail Kartal’a öğretsin artık…!

28 Nisan 2015 Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Yazarın Diğer Yazıları
Göztepe tat vermiyor
Üç Büyüklerin Avrupa karnesi
Harç Bitti Yapı Paydos
Fındık diyarından Galatasaray Başkanlığına
İkinci Bölükbaşı devri
Hoşgeldin Göztepe
Anadolu takımı çalıştırsın!
Bilic, Özen'e acımadı
Hayat menajerlere güzel
İki antrenör de sınıfta kaldı
Mutlu son yakın!
Kartal ve Yanal arasında bilinmeyenler!
En güzel şehirde bu zemin, bu stat!
İmparator olamadı devrik padişah oldu!
Futbolda yabancı devrimi
Futbolcuların Pazartesi Sendromu Yok!
Eş kontenjanının şöhret!
Hamza Hoca'ya yakışmadı
Yanal Trabzon'a dokundu!
Kazak'la ısındık!
 

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir