28 Nisan 2024, Pazar Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 
Suzan Ernoyan
[email protected]

Üç Büyüklerin Avrupa karnesi

 

Beşiktaş dışında, üç büyüklerin Avrupa karnesi hiç de beklenildiği gibi olmadı. Beşiktaş’ı kutluyor ve yüzümüzü güldürdüğü için alkışlıyoruz.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ı ise taraftarlarını kahrettiği için zayıf karneler sıfır veriyor, yerine otur diyoruz…

Yüzümüzü güldüren tek takım, Beşiktaş oldu. Gerçi Türk takımları Arnavut ekipleri ile oynadığı tüm maçlar her zaman kazandığı ve Arnavutlar’ı hep yendiğimiz için sürpriz olmadı.

Fenerbahçe ise adı, sanı duyulmamış ve gurubun belki de hiç şans verilmeyen tek takımı olan Molde’den fark yedi. Kalite, seviye ve bütçe bakımından Fenerbahçe’nin onda biri kadar bile olamayan, hatta mukayese bile edilemeyen kat kat düşük olan Monde, hem Fenerbahçe’ye hem de Türk futboluna yol gösterdi ya helal olsun…

Her şeyin saha da ve kafa da bittiğini biliyoruz. İsimlerin ve formanın ağırlığını sadece Türkiye’de geçerli olduğu gerçeği suratımıza tokat gibi geldi.

Bundan böyle Fenerbahçe’de, Pereira’nın sorgulaması gereken bir çok şeyi olduğunu umarım bu maçta görmüştür. Maç öncesi nasıl takım çıkarsa çıksın, övünerek bahsettiğimiz iki tane onbiri var dediğimiz Fenerbahçe, her türlü kazanır diye düşündük. Futbolumuzu kendi içimiz de ne kadar büyüttüğümüzü, ancak Avrupa’da ne kadar zayıf olduğumuzu gördük. O zaman sıfır aldın otur yerine deme zamanı…

Zaten başkan Aziz Yıldırım, olayı çok güzel analiz etmiş. Türk futbolcularını eleştirerek, “Bizim çocukların hiç birinde profesyonellik yok. Lüks yaşamayı profesyonellik sanıyorlar. Profesyonel olmayı lüks arabalara binmek, lüks villalar da oturmak, yat-kat lüks hayat içinde yaşamak zannediyorlar. Profesyonellik bu değil, gelen yabancı futbolcuları da bir yıl da bozuyorlar.” Sözlerine şapka çıkarıyorum, gerçeği o kadar güzel anlattığı için.

Gelelim Atletico Madrid yenilgisiyle taşları yerinden oynatan Galatasaray’a. Geçen sezon 3 kupa birden alarak tarihe geçen ve geçen sezonun kaymağını yemeğe çalışan Hamza Hamzaoğlu’na. Camiaya üst üste yaşattığı kötü sonuçların ardından koltuğu sallanmaya başladı bile. Allahtan Trabzonspor’u yendiler, yoksa Trabzon maçı sonrası istifası cebinde olduğu söyleniyor. “Nasıl geldiysek, gitmesini de bilirim” diyerek, acitasyon yapmasına gerek yok…

Atletico Madrid maçı sonrasın da bir çok kesim tarafından ağır şekilde eleştirilen Hamzaoğlu’na, en ilginç tepkilerden birisi de meslektaşı Yılmaz Vural yaptı.

Vural,”Hamzaoğlu bir yönetici gibi düşünmeye çalışıyor. Bu onun antrenörlük hayatının sonu olabilir. Bir kaç mağlubiyet daha alırsa neler olabileceğini de biliyor” ifadeleri yerinde tespit olmuş, ağzına sağlık hocam diyorum.

21 Eylül 2015 Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Yazarın Diğer Yazıları
Göztepe tat vermiyor
Üç Büyüklerin Avrupa karnesi
Harç Bitti Yapı Paydos
Fındık diyarından Galatasaray Başkanlığına
İkinci Bölükbaşı devri
Hoşgeldin Göztepe
Anadolu takımı çalıştırsın!
Bilic, Özen'e acımadı
Hayat menajerlere güzel
İki antrenör de sınıfta kaldı
Mutlu son yakın!
Kartal ve Yanal arasında bilinmeyenler!
En güzel şehirde bu zemin, bu stat!
İmparator olamadı devrik padişah oldu!
Futbolda yabancı devrimi
Futbolcuların Pazartesi Sendromu Yok!
Eş kontenjanının şöhret!
Hamza Hoca'ya yakışmadı
Yanal Trabzon'a dokundu!
Kazak'la ısındık!
 

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir