28 Nisan 2024, Pazar Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 
Suzan Ernoyan
[email protected]

Hoşgeldin Göztepe

 

 

Göztepe’nin, semtimizin  takımı olmasından dolayı benim için ayrı bir önem taşıyor.    Yıllardır düşe kalka bir grafik çizerek yanlış yönetim ve seçimlerle bulunduğu nokta da olmasından dolayı, isyan şarkıları söyledik hep.  Hayallerimizi hep bir daha ki sezona taşıdık durduk. Her sezon bitiminde Güzelyalı’nın  o sessizliğe bürünen “matem havasını” yaşayan semt sakini olarak çok iyi bilirim.

Bir gün gerçek Göztepe’li olan bir başkan çıkar gelir ve sen, diğer giden başkan ya da kendini başkan ! zannedenlere  teşekkür edersin…

O bir petrol kralı aslında. Ancak bu kadar da mütevazi ve yuvarlak Kırmızı gözlükleriyle bir o kadar da tarz başkan   Mehmet Sepil.

İki yıl önce 1.Lig’den 2. Lig’e düşmesine üzüldüğümüz Göztepe’yi,  tekrar canlandırarak doğru teknik heyet ile takıma hayat veren ve 1.Lig’e çıkartan insan.

İzmir’in toprağından çömlek olmaz dediğimiz ve yıllardır Süper Lig’de takımı olmayan İzmir için, Göztepe’nin şampiyonluğunu yaşamak ilaç gibi geldi bizlere.

İki haftadan beri bayrak ve flamalarla bayram yerine dönen Güzelyalı’yı izliyor ve keyif alıyoruz. En küçüğünden, en büyüğüne kadar kenetlenmiş bir camia ve herkes sarı-kırmızı. Her yer sarı-kırmızı, gözümüz gönlümüz açıldı.

 Göztepe sezonun son maçını deplasman da Nazillispor ile karşı karşıya geldi.

 

1.LİG YETMEZ HEDEF SÜPER LİG

 

Önce madalyalarını aldılar, sonra da koca bir yıl verilen emeğin karşılığı olarak kupalarını kaldırdılar. 4-3’lük galibiyetle taçlandırılan sezon sonu maçında Nazillispor taraftarları da bu heyecana ortak oldu.  Sırf son maç için yanlarında olmak adına 29 nisan’da Amsterdam’dan yola çıkan Hollandalı Göztepe taraftarlarının, 6.700 kilometre yaparak Almanya, Avusturya, Sırbistan, Makedonya ve Yunanistan’dan uzun yol kat ederek sevgilerinin büyüklüğünü  göstermeleri, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Bizlere şampiyonluğu yaşatan öncelikle, camianın dünya çapında gazetelerine ilan vererek dahi bulamayacakları bir başkan olan Mehmet Sepil, tarzı ve mütevazılığı ile unuttuğumuz değerleri hatırlattı bizlere.

Ego’sundan yanına yaklaşılamayan başkanları ! hatırlayınca, takımını ve armasını bu kadar  ve böylesine çok seven birisi için teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz Mehmet Sepil Başkana.

 Sonra bir diğer teşekkürümüz teknik heyet başta olmak üzere Metin Diyadin’e. Futbolculuğunda şampiyonluk yaşadığı Göztepe’yi, teknik adam olarak da şampiyon yapan mangal yürekli adam gibi adam. Hocam yolun dikenli ve uzun olduğunu hatırlatarak, Süper Lig yolunda sana yürekten başarılar diliyorum.  

04 Mayıs 2015 Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Yazarın Diğer Yazıları
Göztepe tat vermiyor
Üç Büyüklerin Avrupa karnesi
Harç Bitti Yapı Paydos
Fındık diyarından Galatasaray Başkanlığına
İkinci Bölükbaşı devri
Hoşgeldin Göztepe
Anadolu takımı çalıştırsın!
Bilic, Özen'e acımadı
Hayat menajerlere güzel
İki antrenör de sınıfta kaldı
Mutlu son yakın!
Kartal ve Yanal arasında bilinmeyenler!
En güzel şehirde bu zemin, bu stat!
İmparator olamadı devrik padişah oldu!
Futbolda yabancı devrimi
Futbolcuların Pazartesi Sendromu Yok!
Eş kontenjanının şöhret!
Hamza Hoca'ya yakışmadı
Yanal Trabzon'a dokundu!
Kazak'la ısındık!
 

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir